Makkee – onze kernwaarden & materiaalkeuzes

WAARDEVOL: door de eigen productie en directe levering kunnen wij topkwaliteit leveren tegen goede prijzen. Wij proberen zo rechtstreeks mogelijk met leveranciers en afnemers zaken te doen waardoor wij een goede prijs kunnen garanderen.

KWALITEIT: Doordat de productie in eigen beheer in Nederland plaatsvindt is kwaliteit gewaarborgd.

MAATWERK: door onze eigen productie kunnen wij buiten de standaard mogelijkheden nog veel meer voor je betekenen. Aanpassingen op bestaande collecties of wellicht wel een eigen ontwerp zijn mogelijk.

FRAME: het frame van het meubel is de basis en wordt dan ook gemaakt uit stevig plaatmateriaal voorzien van een stevige vering met singelbanden of nosagvering.

VULLINGEN: enkel de beste schuimkwaliteiten worden gebruikt. Koudschuim van topkwaliteit voor de zitkussens en rugkussens in speciale samenstellingen. Voor de meeste modellen maken wij combinaties van verschillende vullingen om zo tot het beste comfort en uitstraling te komen. Speciale wensen zijn welkom.

 STOFFEN: onze voorkeur gaat uit naar duurzame materialen met een hoge slijtvastheid en kleurechtheid. Wij geven hierin altijd een eerlijk advies. Zowel leder als stof kunnen wij verwerken. U heeft de keus uit honderden mogelijkheden.

Indien mogelijk worden zowel de zit als de rugkussens aan beide zijden gestoffeerd. Hierdoor zijn ze keerbaar en aan beide zijden te gebruiken zodat dit de levensduur ten goede komt.

TOEKOMST: wij zijn erg begaan met de natuur en werken dan ook zo efficiënt en duurzaam mogelijk om de afvalstroom te beperken. Door de hoogwaardige kwaliteit van materialen en verwerken ontstaat een meubel met een lange levensduur. De gebruikte materialen zullen dan ook niet snel als afval in de maatschappij terecht komen. Door het tijdloze ontwerp zullen de meubels niet snel vervelen en in verloop van tijd zelf de moeite waard zijn voor herstoffering. Design klassiekers van de toekomst.

Collectie Makkee

Legend basic, comfort, flexibiliteit

Louis maximaal comfort

Suite Optimale Flexibiliteit